Te conté hace tiempo que el sirope de yacón, una raíz
sudamericana, no sube el azúcar en sangre a las personas con diabetes, lo cual
es un gran gran biomarcador! Hoy estoy leyendo que, no es sólo eso, sino que el
jugo de la raíz de yacón o sirope de yacón is so beneficial in the regulation of blood sugar and insulin levels.
Ole ole y ole 👏👏👏
Éste es mi trabajo como brujita de cocina y mujer medicina.
Shamanka.
Of course, yacon syrup is not to be taken while depleting
bad bacteria at the expense of also good bacteria (Bonnie Leclerc -
Restablece), since it is in the large intestine where yacon syrup works its
magic by feeding the friendly bacteria in the digestive system. The friendly bacteria in the gut are actually
incredibly important for your health. Having the right types is associated with
a lower risk of diabetes, better immunity, improved brain function, inhibiting
the growth of disease-causing bacteria, digesting food and producing valuable
vitamins to name a few.
El sirope de yacón, baluarte de la cultura andina, se produce a base de
la raíz pura de este tubérculo (Smallanthus sonchifolius) de sabor dulce y
textura crujiente que crece en las zonas templadas y cálidas de la Cordillera
de los Andes. #Paleo #AIP #Keto
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